Back to All Events

Juniorhold 12-19 år

Formål:

Målet er at udvide de klatremæssige kompetencer for de individuelle atleter, og danne forståelse for metoder til på egen hånd at kunne øge sit niveau. Der vil primært være fokus på klatretekniske aspekter samt mental tilgang til udfordrende situationer, med en problemløsningsorienteret tilgang. Undervejs vil der yderligere blive inkorporeret et grundlag for viden inden for skadesforbyggende træning.

Niveauet og den specifikke træning vil blive tilpasset den enkelte deltager, uden at fjerne det sociale aspekt eller den fælles træning. Holdet er ikke primært for begyndere. Er du i tvivl, så tag kontakt på post@bison-boulders.com

Hvornår:

Mandage kl. 18-20. Holdet forløber hen over 10 gange. (der fri d.16/9 og efterårsferie i uge 42)

Deltager antal:

Maks 10 (min 8)

Pris:

1100 kr. (prisen er eksklusiv indgang/medlemskab)

Alder:

12-19 år

Underviser:

Elias Edvardsen

TILMELD DIG HER!

Earlier Event: August 27
Klatrefunktionel styrketræning
Later Event: September 5
Ekstra børnehold 10-13 år - UDSOLGT