_DSC7276.jpg

Spørgsmål og svar


Hvad er bouldering? 

Bouldering er en hurtigt voksende og social gren indenfor klatring. Klatrere behøver ikke at bruge reb eller klatresele, væggene er lave og der ligger en tyk madras på gulvet for beskyttelse. Det er udfordrende, og giver både styrke, balance, koordination og selvtillid – og det er mega sjovt!Hvem er Bouldering for? 

Alle kan dyrke bouldering, enten alene eller sammen med venner. Kig forbi, og vi sætter dig trygt i gang med det samme. Hvad skal jeg medbringe? 

Du behøver kun at medbringe noget behageligt og bevægeligt tøj. Du skal bruge klatresko hos os, og dem kan du leje for 35 kr./ par. Vi har størrelse 24-48. Hvordan skal jeg vide, hvad jeg skal gøre?

Vi forklarer det gerne for dig i løbet af nogle minutter, når du ankommer. Det er så simpelt, og vi brænder alle for at give dig den bedste introduktion til Bison Boulders. Er det trygt? 

Bouldering er en forholdsvis sikker form for indendørs klatring. Væggenes maksimale højde er 'kun' 4,5 meter og gulvet er dækket af store tykke madrasser. Langt de fleste boulderproblemer hos os er under 4 meter høje. Hvilke faciliteter har i? 

I Bison Boulders er der brusebad, toiletter, omklædningsrum, hylder til tasker osv, WiFi, negleklippere, gratis vand, puslebord mv. I træningsområdet finder du håndvægte, vægtstang & bænk, vægtveste, kettlebells elastikker, yogamåtter, sjippetov, abwheel, pilatesbolde og meget mere. Hvad sælges i Cafeen?

Vi sælger friskbrygget filterkaffe og stempelkandekaffe fra Just Coffee, the, Øl, Øko brus (Cola, Myntebrus og Ginger Ale), Øko Adelhardt saft i flere varianter, Faxe Kondi, Mathilde, kokos-juice, frugt, rosiner og snack-bars fra Social Foodies og Snackerino. Har i en klatreshop? 

Vi har nogle udvalgte klatresko modeller fra La Sportiva, klatretøj, bøger, Whiteout kalk, Organic kalkposer, børster og produkter fra Rhino Skincare. Shoppen er ikke stor, med holder høj kvalitet og vi opdaterer udvalget regelmæssigt. Følg med på instagram for gode tilbud!Har jeg brug for en klatrepartner?

Nej, du må gerne komme alene. Men pas på, bouldering er meget socialt. Du kommer til at møde folk!Er bouldering ikke kun for eksperter? 

Slet ikke! Bouldering er for alle. Vi har et godt udvalg af sjove og nemme ”problemer” (klatresprog for baner), lavet specielt for begyndere. Du skal nok bruge flere forsøg, inden du har klaret dem alle. Er der en aldersgrænse? 

Vi har ingen aldersgrænse for bouldering, dog er det nogle specielle regler for børn og unge under 18 år. De kan læses her: https://www.bison-boulders.com/aldersbegrnsninger-orden-og-ansvarsregler Må vi holde fødselsdag i Bison Boulders? 

Ja! Vi har et godt oplæg for fødselsdage i Bison – det er altid en hit! Se https://www.bison-boulders.com/brnefdselsdag-i-bison Må jeg medbringe en barnevogn?

Ja, det er masser af plads til at stille en barnevogn, og vi bliver super glade for besøg fra hele familien! Det er også et puslebord ved omklædningsrummene.Jeg er bange for højder – bliver det et problem? 

Overhovedet ikke. Du kan altid selv bestemme hvor højt du vil klatre, og hvordan du vil komme ned til jorden igen. Nogle hopper simpelthen fra toppen, men vi har sat op en masse ekstragreb der gør nedklatringen til en leg. Se efter de grå greb ved siden af dit ”problem”!Må jeg medbringe en gruppe? 

Ja, grupper er altid velkomne, og det kræver ingen booking. Vi sætter dog pris på en besked (email eller telefon), hvis at i er flere end 6 personer, så kan vi give jer den bedste introduktion. Har i fundet min kalkpose/nøglering/taske? 

Sandsynligvis har vi det, og vi har en stor glemmeklasse. Ring gerne, eller kig forbi hvis du tror at du har glemt noget. PS: Vi tømmer kassen med jævne mellemrum, så genglemte ting og sager ikke fylder hele vores lager. Jeg har flere spørgsmål

Ring, eller skriv en email. Se vores kontakt-side her: https://www.bison-boulders.com/om-os